Gästblogging

Hej på er! Så kul att jag vann en gästbloggning:)

Jag hade tänkt att jag kunde berätta lite om mig själv. Så bara läs & njut, haha:D
Jag är en glad & sprallig tjej. Lite knäpp också, hehe;D Vid namn Tilde Lindgren & jag är 12 år. Som jag fyllde 11 Januari. Jag driver en fin blogg vid namn http://tildelindgren.blogg.se/ som jag nu har drivit några månader. Bloggen går bättre & bättre & tacksam är jag. I min blogg får ni hänga med mitt liv & läsa & kolla på bilder. Vore awesome om ni skulle bli fast vid bloggen & stanna.

Min dröm är att bli en känd bloggare. Få fans, fina kommentarer, grym statestik & mail, det skulle vara kul va?;) Fina kommentarer har jag redan börjat fått. STORT TACK!


Nu när ni fått reda på lite mer så hoppas jag på att ni tar & kollar in min blogg & tittar igenom. Kanske slänger in en kommentar. Skulle vara snällt.. Right. Så jag ska bara vänta tills dem kommentarerna kommer.  Så ta & kolla in min blogg: http://tildelindgren.blogg.se/.

Istället för att bara läsa så tycker jag ni ska kolla lite bilder också.

 
KramEmoji
/Tilde (http://tildelindgren.blogg.se/)

Hem

Äntligen är skolan slut och jag överlevde nu ska jag hem och äta och kanske rida bror sig på om får vell ta några huvudvärks tabletter och försöka rida lite.
 

Hem

 
Nu ska jag hem och äta sen ska jag på gröntkortkurs så hinner inte rida idag heller, gud måste värkligen rida mer men massa grejer som måste fixas nu innan jag ska börja tävla...

Skola

Bu ska jag till skolan som alla dagar utom 2. Dagen börjar med No sen håltimme sen slöjd och sen lunch. Syslöjdsläraren är sjuk så dom andra får 3 timmar och 15 min håltimma sjläv måste man ha lektion....
 
 
 

Hej hej

Jag red inte idag var väldigt trött och hade ont i huvet men men. Sofie red Coccos han behöver värkligen gå nu så det är super att Sofie hjälper mig med honom.

Linnen

Linnen

Skola

Nu äre back too school nurå. Har ont i huvet och har blit förkyld men jaja ska se hur länge jag överlever.
 

Hemma

Nu är jag hemma eller jag har varit hemma en stund.
Fick rida 2 hästar idag en lite slö och så Emmeli shettis power, bus ponny hon var pigg i alla fall det var vell kul för henne med en lite större ryttare som hon kunde busa mer med utan att ja flög av, dom minsta ryttarna är ju så lätta.
Så söööt!!!! (hästen asså)
 

Hemma

Jao, fick rida en ponny också han var inte piggaste i början men när man är van vid att kunna tänka trav och få typ fullfart så tyckar man vell att dom fälsta andra är slöa ;) Nej, men efter ett tag blev han piggare och försökte ta en galopp till när vi skulle skritta av...

hej

Tänkte bara kika in och säga att jag lever honner inte blogga mycket mer. Ska följa med Eva, min gammla ridlärare till hennes häst sen tror jag kul. Längesen?
 

Emaus

Nu har vi prao i 2 dagar jag ska praoa på Emasu där har dom massa djur och så. 15 hästar så det känns som om jag kommer få mocka... Min gammla ridlärare jobbar där och en liten häst som jag hade hemma som sälskap ett tag.Emmelie
 

Skridskor

Nu ser ni hur duktig jag är på skridskor haha. nej jag trode det skulle va värre.
 

Hemma

Nu är jag hemma och jag lever fortfarande...Ska se om jag hinner slänga upp en film sen.

skridskor

Ska upp till bullaren och skridskor har ni tur kommer en film sen så ni får se hur dålig jag är. Bild från istiden (2010)
 

New winner igen

 
Nu dras den tredje vinnaren i årdningen hoppas att du svarar. http://tildelindgren.blogg.se/
 

Film

nu blire ner och se på någon bra film och äta godis, yummie :)
 

Queens

Var på Queens i munkedal förut och kollade på rean. Blev en ny super snygg kingsland tävlings tröja. Ska ta det lungt den här helgen tänkte jag, typ kolla på film och så. Ses sen.

hööks

nya hööks katalogen kom hit idag. kommer lägga upp en del hiss/diss på deras nya grejer. Var en hel del som var riktigt snyggt men också en del som jag inte gillade alls.
 

Helg

Nu vare helg då. Fick sluta en timme tidagere idag, musikläraren var sjuk. Nu är stallet mockat jag och julia hjälpesåt och Sofie städa upp bland ridkläderna det behövdes var fullkommligt Kaos!

Music


Fredag

Då vare fredag igen gött. Massa lektioner först och sen helg som ni vet ;) Ver inte om jag rider idag heller det är ju löjligt kallt, hästarna kan ju inte heller tycka det är kul nu. Det ända posetiva är ju att hästrna är rena i alla fall.

kjolar

Jag är ingen "kjol tjej" men här är några som jag ändå tyckte var lite coola.
 
kjolar

Torsdag

Då vare torsdag, 2 dagar sen helg, gött. Jag ska snart dra till skolan, kul me plugg eller inte. kanske rider sen om det inte är extremt kallt och om jag hinner. mer om det sen.

tja tja

Nu är jag tillbaka. Va hos Alice förut roligt roligt. Mina hästar har vilat idag vad jag vet i alla fall så det får vell bli ett ridpass i morgon istället. Nu blire kollar runt på bloggar också så ses nog imorgon :)

Såå seriösa


Julia och Cala


Ses

Dagen överlevd och allt bra vet inte om det blir så mycket mer bloggande ikväll ska försöka hinna med  något mer inlägg så, see ya later.
 

Jao

Då vare onssdag igen, dagen börjar med idrott sen håltimma och efter det matte.

End of day

Jag och Sofie red Coccos förut jag galopperade ganska mycket tydligen. Tänkte inte på det själv var mer konsentrerad  på att han skulle galoppera lungt men jaja får tänka mer på det nästa gånng.
nu ska jag kollar runt på bloggar och så sen ska jag sova har varit as trött hela dag så.

Badminton

Nu ska vi ha idrott sen tror jag att jag coh Sofie skulle till ridhuset med dom stora ponnysarna så vi ses efter det.

Right?


Bilder del 1

 

barbakatur

Vi red ut en sväng alla tre jag hade Daniella idag så Nelly fick vila. Det var tre busiga hästar vi hade med oss Daniella bockade 13 gånger och stegrade 1 men jag satt kvar hehe coccos och Cala busade dom med men hade mer fult utt med min så kollade inte så någa på dom.
 

Film på Cala och julia igår


Måndag

Då var det måndag igen då ja skola och läxor. Kan ju berätta att igår när jag och Julai var på väg hem såg vi ju Coccos och Daniella i hagen (man ser dom på långt håll)dom var heelt speeade bockade och sprang runt som galningar. Daniella hoppade så hon nästan var lika hög som Coccos hehe. Dom 2 måste gilla varandra dom busar ofta ihop i hagen. bilder på en annan gång när Sofie tog kort.
 
 

Tillbaka

nu är jag tillbaka vid datorn har inte bloggat idag som ni kanske har märkt. Imorse red jag Nelly i ridhuset kommer bilder imorgon tror jag. Efter det såg jag på film War horse riktigt bra, har läst boken också men filmen var bättre.

True


New winner

Den nya vinnaren är http://teamponygirl.blogg.se/ kontakta mig på [email protected]

Godmorgon

Idag ska Coccos och jag till ridhuset ska longera honom tänkte jag så han får springa av sig. Sen vat jag inte vad jag ska göra men något kommer jag vell på. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar innan jag går ut och fixar Coccos :)

Dagen

Red inte idag tar med Coccos till ridhuset imorgon istället. Julia var här förut, kul. Coccos har trampat sig själv igen stackarn, vet inte hur han lyckas men nu hade han ont inte så konstigt han väger ju en del. Lindade benen på honom nu så att han inte ska trampa sig igen i natt.
 

Musik

Nu brukar ju få typ en låt eller något på fredagar så här är den. Har börjat gillat den här låten.
 
 

Fredag

 
Sorry för att jag inte bloggade mer igår men hade inte tid. Idag är det ju äntligen fredag 5 lektioner och sen helj (stav) ja nu sitter jag på bussen och vet inte vad jag ska skriva mer så ses senare.

Hem

Nu slutar snart sista lektionen och det är fortfarande grymt kallt ute så vet inte om jag rider idag heller men frår vell försöka bita ihop, right?
 
 

Hästarna


Skola

 
nu var tillbaka till skolan dagen börjar med No. Jao vad ska vi skriva mer, Just nu sitter jag på bussen så inte mycket mer att skriva...
 

Sååå dålig på rubriker!!!!

Ja det blev ingen ridning idag det är ju svinkallt ute!!! Förtydlingade med bloppisen: Rödabyxor stl 150 grå/blå ridbyxor stl 160 och om ni är intresserade maila mig på: [email protected]
Känner att mina inlägg blir sämmre och sämmre vad vil ni läsa om? Vill ni ha häst outfit bilder, vanliga outfit bildermer hiss/diss eller vad vill ni ha??? kommentera!!!

End

Började dagen med 1 timme Idrott så kan vi ju lika gärna avsluta den med 75 min historia. Vet inte om jag rider idag så det är svinkallt men vi får se.
Nu drar jag in på lektion i alla fall så ses sen.

Bloppis 1

Stigbyglar helt nya 100:-
Röda ridbyxor helskodda andvända max 10ggr 150:- ink frakt
grå/blå ridbyxor helskodda fint skick 150:- ink frakt.

...

Idag börjar dagen med konditions träning/badminton jippie, not. Efter det håltimma och sen fler lektioner. 
Detta blev ett kort inlägg jao jao kommer en bloppis till sen.

Dagen

Efter skolan red jag och Sofie en sväng till ridhuset. I ridhuset red jag båda häsratna tyckta Cala var pigg ända tills jag red Coccos...Hehe, nej han blev lungnare efter några varv han är allt duktig.
imorgon kommer det upp 2 bloppisar så håll utkik.

Bloppis 2

Böcker den här gången.
5 kr/st + frakt

idrott

00
Sista lektionen nu då, idrott vi ska spela badmington (stav). Sen tror jag vell att jag ska rida så kommer mer update efter att jag har ridit som vanligt.
 

Linnen

Nu är det ju "snart" sommar så linnen den här gången.
Linnen
 

Bilder del 6 Coccos


Tja

Jag och Julia var ute och red på Cala och Nelly förut. Red barbacka i skogen andledningen till att jag inte hade Coccos. Nu har julia visat mig ett nyt program så ska greja med lite bilder sen :)

Home

Nu är äntligen sista lektionen slut och jag ska hem till pollarna och rida. Med update efter att jag shar ridit.
 

Färgstark tävlingsouttfit

 
Tips på Färgstark tävlings outfit  blir från mig något sånt här.
 
Någon av dessa Cerisa kavajer som jag faktist tycker är coolt.
och på tävling vita ridbyxor
Tävlingskorta
Ridstövlar
och hjälm
 

bilder del 5 Sofie och Coccos


Back

Då var det till backa till måndag och skolan igen veckan börjar med svenska. Sen ska jag rida vet inte vilken häst än det bror sig ju på.

Hemma

Nu är jag hemma igen imorse tänkte jag detta blir en chill dag framför tv:n, boy what i was wrong. På förmiddagen åkte vi till sportshoppen och sen har vi varit i bullaren resten av dagen. Men det är kul får typ tics av att inte göra  någontingen. Imorgon är det måndag igen jao jao skola, läxor osv osv...
 

Bullaren

Nu siter jag i bullaren och snacka med Rebecca, Har pratat massa häst och så mer bloggande sen.

Dagen

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra hästarna vilar. Ska ut och mocka stallet om en stund efter det blire typ någon bra film och brar slappa.

Tävling

Tävlingen hittar ni här http://amanda.webrider.se/2013/01/09/tavling-i-samarbete-med-mountain-horse/#comments

Hemma

Nu ska jag snart sova. Var ju hos julia förut åt super god tacopaj och spela X-box sen tittade vi på pappa polis för jag och julia blev tröta när vi spelade X-box. I morgon får hästana vila dom har gått hela veckan nu så.
See ya tomorrow.

Bilder del 4


Bilder del 3 Jag och Coccos

Gud älskar dom här bilderna!!!
 
 

kvällen

Ska hem till Julia nu på kvällen och käka go mat, hennes mamma är typ mästerkock :) Jag och julia spelar säkert  X-box också, känner på mig att jag kommer förlora...haha. Kommer instälda bildbomber under kvällen så håll utsik.

Bilder del 2 Cala och Julia

 

Bilder del 1

 

Hej

Inne igen träningen gick bra men jag måste lära mig lita på honom och inte hålla honom stenhårt hela tiden. Nelly blev riden av en liten ryttare också kul med någon som inte är 40cm förlång...

Dagen

Idag blire Jannike träning jag och Julia, Coccos och Cala. Sofie skulle kanske komma och kolla, hoppas Coccos är snäll idag. Sen kommer kanske grannen och rider Nelly så det är fult upp hela dagen.
 
 
 

Busarna i hagen


Tolknings bilder del 3


Ridhuset

Var i ridhuset med Sofie, Julia, Nelly, Cala och Coccos. Kul jag red Coccos en stund också. Han var lite lungnare i dag :) Tänkte lägga upp mer bilder sen :)

I knew you were trouble

 

Tolknings bilder del 2

 

Tolk blider del 1

 

Fredag in my <3

Äntligen fredag och 5 veckor kvar till sportlovet. Dagen i dag blir vell som vanligt stå upp, göra mig i årdning, släppa ut hästarna, platta håret, gå till skolan, åka hem och antagligen rida.
Kommer kanske lite bild inlägg sen.
 

Jao

Nu sitter Julia och hjälper Oscar installera lite grejer på hans data och jag hjälper till att översätta  det var ju på Engelska. Skickar lite bilder till honom också han har ju inga bra bilder till barkgrunds bild så han får på Coccos och Nelly...

Hem

Då var äntligen sista lektionen slut så nu ska jag hem. Tror vi skulle rida sen rider Nelly i så fall :)
Gammal bild...

*Gäsp*

 
Back to school, så kul eller inte... Ja ja tror vi har No första lektionen sen matte mitt favo ämne, not. Ja ja thats life.
 

Lektion, lektion, lektion, lektion,lektion.....

Just nu stressar jag från svenskan till SO. kul kul, not. Ja ja det posetiva med den här dagen är ju lätt träningen sen. Hoppas Coccos sköter sig...
 

Sommar

Sommaren ja det är vad i alla fall jag längtar efter nu, Framför allt sommar lov *host*
Sola, bada, långritter, smögenbryggan och massa annat kul ja 22 veckor kvar bäst att börja räkna ner.
Sommaren 2012
Semester i Rättvik :)
 
´Tävling med Nelly.

Hej

Red ut med Sofie och Julia en sväng Coccos försökte "bara" sticka typ 2 gånger men annars var han snäll. Imorgon blire Jannike träning det blir roligt var längesen.

*suck*

1 lektion kvar, idrott men har jag klarat hela dagen klarar jag av sista lektionen också. När jag kommer hem blir det nog rida och update efter det. Tror Sofie skulle rida idag så följer med henne i såfall. Imorgon blire janneike träning äntligen var längesen sist det är värkligen kul att träna för henna man lär sig massor och hon har smarta tips.
 

Jeans

Jeans är ett plagg som i alla fall jag tycker passar till allt året om, här kommer några som jag gillar klicka på dom så kommer ni till min  Lovebasket.
Jeans
 

Sry

Vet att jag inte har hunit blogga idag Sorry ska bli bätter lovar.
Idag på morgonen varf vi och handlade lite typ ny grep och spån och sånt. Sen tog jag och Sofie Coccos och Nelly och red till ridhuset och hoppa. Sofie hade Coccos han är super pigg nu, värlkligen extrem. Nelly hoppade jag inte mer än 20 på jag är ju så stor på henne nu så jag stör henne. Sen nu på kvällen åkte jag och mamma till Torp fick köpt en tröja en kofta och ett schabrak till Coccos, kommer bilder någon dag :) Imorgon är det back to reallity, suck.
Men 7 veckor och så är det sportlov, ska försöka överleva 7 veckor.
 

Winner

Vinnaren i blogg tävlingen är http://carolinaohlund.blogg.se/ kontakta mig på [email protected] 
Grattis Grattis!!!
Ps. om du inte kontaktar mig inom 5 dagar dras en ny vinnare.

Hiss/Diss

Dom här ridbyxorna från Goode rider får en Hiss från mig. Tycker dom är grymt snygga och coola. Dom finns i storlekarna 24-30 ooch ridbyxorna finns också i svart. Dom är knäskodda och har fickor både fram och bak. Ni kan köpa dom här:http://www.charlies.nu/ eller här: http://www.horsemeup.se/

Kväll

Tog massor av bilder i dag som kommer upp här någoon dag Coccos var lite galen så Sofie red honom nästan hela tiden hehe. Blev massor av fina bilder. Rästen av kvällen blir mys kväll framför tv:n med massa godis och film. Ska se på The girl with the dragon tatto till att börja med det är flickan som lekte med elden fast på engelska :)
 

Dagen

ärkt att jag gör många inlägg med den rubriken får vell komma på något annat snart. Idag tror jag vi skulle ta bilder roligt. ingen anning om när med det blir vell senare. Både Sofie och Julia kommer ju idag då tror vi tar Coccos och Cala och tar kort med :) Julia skrattar allitd när jag får skärpan bakpm det som jag tar kort på...
 

Tävling

jag är med och tävlar på http://darios.se/ i samarbete med http://www.starrider.se/

Film och mys

Har suttit nere vid tv:n och tittat på film, Min brors flickvän Brittan Robertson var med såg jag efter en stund den var faktist ganska bra. Nu blire kolla runt på datan och sen sova i morgon får jag se vad jag gör ingen aning än så länge faktist. Rebecca var inte med förut men vi pratade lite om tävlings klubbar och så roligt.
 

Dagen

Red till ridhuset och hoppade några små hinder. Kul han gick fint typ 75%  han fick bara galoppera typ 2/3 steg inan hindret för han drog hur mycket som hällst trode ju han skulle vara i alla fall lite trött efter att ha åkt transport 4 timmar i går men nix... Rebecca och hennes mamma kommer sen roligt. Rebecca rider okså hon har en super gullig C-ponny som hon tävlar hoppning med. Här har ni en bild på dom :)
 
 
 

Hemma

Nu är jag hemma efter 4 timmar. Som sagt blev "lillen" 146, nöjd. Vet inte vilken tävling/CR jag ska inleda tävlings året med har ni några tips? Var längesen vi tränade så det får vi vell börja med nu också roligt. Målet i år är ju minst lokal på 80 så den har vi klarat snabbt! Får ut med Julia och Sofie och ta kort någon dag också så jag får lite nua bilder och lägga upp blir ju typ samma hela tiden här nu ja ja ni får stå ut.
 

hem

På väg hem från gbg med Coccos bak i transporten, lilen blev 146 perfect inför slutmätningen om två år. Så jag och Sofie är nöjda!
Xoxo Veronica

Dagen

Nu blire ut och mocka stallet och sen fixa Coccos för att kl 4 vara i Gbg och mäta honom. Hoppas på att han är runt 146 så han inte går över ponny nästa år...
 

Sova

Precis set andra delan av fjällbackamorden kollar vell runt på lite bloggar och så nu sen tänkte jag sova. Göteborg imorgon.
 

Ponnysanning

Klicka på länken lite roligt faktist.http://www.ponnysanning.se/?p=14104#comments

Grattis

Grattis lite i efter skott till Coccos och Nelly, nu är Coccos 7 och Nelly 16. Tror Cala också fyllde hon blev 14 tror jag :)

Rida

Julia kom nu och sa att hon och Sofie skulle på långritt och undrade om jag ville med så nu blire långritt.

Morgon

Dagen börjar jag med att gå ner och äta frukost och kolla på Johan Falk, Noll tolerans.

Ytterkläder

Här kommer lite jackor och skor mäst vinter, blev ett dyrt kollage men men.
PS. tänkte pälskragen med skinnjackan
Ytterkläder
 

Blogg

Inte bloggat så mycket idag men men ska försöka ha bättre update imorgon :)
Gamal bild fin hoppstil va???
 

1 Januari 2013

Då var det 2013 ett nytt år med nya möjligheter. Har inte hunit blogga idag sov till 12 och då kom Julia och undrade om jag ville rida så har varit i rudhuset med Coccos, kul kul.
 

Första

Första inlägget 2013 och ny design fick jag förut tack Julia!!!
 

GOTT NYTT ÅR!!!!!


RSS 2.0