Musik 2

Kör en till nu när året snart är slut.
 
 
 

Sammanfattning

Ja 2012 då vad har hänt? Året började som ni kanske vet i januari tror inte jag gorde så mycket då så vi hoppar lite framåt. Mars då letade vi D-ponny för fullt eller det hade vi vell gjort ett tag men tror jag prov red den första slutet på mars/början på april. Sen några veckor senare Prov red vi Coccos första gången och veckan efter det tog Coccos  första stegt in i vårat stall. Efter det så har tränat hoppning och dressyr och sen i september startade vi våran första clearround. När vi kom hem från den var det bara att fortsätta träna och ni i december startade vi den sista för i år. Jag har växt ur Nelly snabare än jag hade trot och hon startade sin antagligen sista CR med mig i september :(  Det har varit julafton och nu är snart 2012 slut.
 
 

Hey

Nu drar jag till bullaren, hey hey.

Rubrik

ponnysarna inne stall dörren stängd, good good. Tror inte dom är något fan av raketer.

Nyår

Nyår i år firas i bullaren med kompisar kul kul. Ja mer update får ni vell ikväll. Bye bye.
Fina Coccos
 

Nyårs outfit

 Här har ni den, fick provat den nya plattången också med det syns inte i blåsten. Den nya tröjan med.
 

Mål

Vi kan ju ta några av målen 2013 när vi endå håller på.
- Starta bohuscupen med Coccos.
- Starta minst 8 lokala tävlingar.
- Få bra betyg.
- Starta LD med Coccos.
Här fick ni lite i alla fall.
 
 
 

2012

Sista gången 2012 som jag mockar och fixar stallet, kul det låter va? Blir inget ridande här idag ialla fall dom får villa året ut, villket blir tills imorgon de.

Musik

Har absolut inget att göra så tänkte att jag lägger upp lite musik som jag har hört en 100 gånger 2012 kan bli.
Och vi börjar vell med den här då...
 

Natt natt

Nu säger jag godnatt för idag ses igen imorgon Last day 2012, den ni.
 

Tävlar

Jag är med och tävlar hos Ziro. http://ziro.blogg.se/2012/december/tavling-vinn-ett-landtacke-fran-agria.html#comment

Hemma

Ja updaten idag har ju varit på topp eller vad säger ni? Eh kanske inte... Nej, men endå. Blev inte mycket handlat köpte en tröja kanske släger upp några bilder någon dag jag har tråkigt och så köpte jag ett nagelack i nästan samma färg som tröjan och One Directions nya skiva.

Överby

Stallet mockat så drar jag till Överby (stav)

Fun

Har skit kul ätit och spelat Wii spela Bowling, golf och Just dance, brb.
 

Food

Kommer folk hit om en liten stund så vi ska äta och så, kul. Men updateen är inte säkert att de blr den bästa men vi får se nåt mer inlägg ska jag allt försöka hinna med gör ett inställt också :)
 

Ridhuset

Red till ridhuset med Sofie och hennes kompis förut. Hoppade ett litet hinder på typ 30cm några gånger jag red på cala och så på Nelly en stund, kul. Var rätt halt så vi fick leda hästarna fram och tillbaka från ridhuset.
 

Dagen...

Idag blir det ju då ridhuset, vet inte om Sofie ska med än. Annars idag blir de vell inte så mycket. Det är bara tre dagar kvar till 2013 tre dagar det är ju ingentingen. Här får ni en bild på världens renaste ponnys....
 
 
 

Hiss/diss

Dom här benskydden från Hööks får faktist både hiss och diss.
Vi kan ju börja med Hissen, dom är ju grymt snygga, bra knäppning med kardborre, finns bakskydd till och lätta att tvätta av.
(Specielt om Sofie tvättar Coccos bensydd åt mig)
Dissen då, Det finns bara i färg och det finns bara 2 storlekar. Hade det funnits i alla fall ponny också och i svart också så hade det varigt en Hiss rakt igenom väldigt många har ju trots allt svart eller ponny.

Tänkte...

...ju rida men mamma ville inte köra så det blev inget med det men jag får vell åka dit imorgon isället.
Ska snart ner och äta och titta på tv om det är något bra annars blire vell någon bra film ikväll.
 

...

I förra inlägget skrev jag ju att världens bästa skådespelare var med i filmen hon blev mördad första timmen då hon blev kniv huggen och knuffad ut för en balkong  men annars var den bra. Sofie kommer inte idag men jag tänkte kolla med mamma sen om hon kan köra mig till ridhuset sen när hon kommer hem, men vi får vell se.
 

Film

Dagen idag då ja blir vell nått sånt här. Nu tänkte jag gå ner och titta på film ska typ se början på någon andra världskriget film och sen ska jag se på Scream 2, Amerikansk skräck film med bästa skådespelaren ever. Sen senare kommer vell Sofie så idag blire ridhuset med Coccos och Cala.

Tolkade

Tolkade med Nelly i skogen så det blev inget ridhus. Så grymt kul det var ju skare (stav) på snön så pulkan for ju runt som den ville... Men otroligt kul var det. Sofie red Cala barbacka en sväng på järdet också.
 

Tävling

Nu kommer då tävlingen. Vet inte än när jag drar vinnaren men det märker ni vell.
För att vara med så behöver ni:
 
- Dela bilden under och länka min blogg i ett inlägg på eran blogg. (om ni inte har blogg dela på FB eller insta)
- Skriva en kommentar här under att ni är med och länka till vart ni har lagt ut bilden.
PS. Vinnaren skrivs ut på bloggen och kontaktas INTE via mail eller liknande. Om ni inte har blogg så kan ni ge vinsterna till en kompis skriv då en länk om vilken blogg som ni vill ge vinsterna till.

Rida

Ska ut och rida med Sofie sen. Ingen aning om vart vi ska rida, men vi kommer vell på något. Ridhuset kanske. Bloggar mer sen.

Hej

Hej hej, dagen i dag blir vell en vanlig dag mocka, greja med hästarna och blogga. Tävlingen kommer senare idag så håll utskick!!! Bästa Julia har hjälpt mig fixa bilden till tävlingen.
 

Fjällbackamorden

Tittade precis på första avsnittet Fjällbackamorden, Camilla Läckbergs filmer.Kul och kolla på dom filmerna bor ju ganska nära Fjällbacka så man vet ju vart det är dom filmar.

Snart

Vad vill ni att jag ska blogga om? You choose so tell me... kommer föresten en kul grej på bloggen snart tror jag lägger upp det imorgon så håll koll på bloggen...

Hiss/diss

Den här gången blire ett ländtäcke ger det en hiss.Tyckte det var fint, ganska stilrent och till ett bra pris. Det är i ull, är varmt och har kardborre knäppning fram. Gillar att det finns fyra olicka storlekar och fyra olicka färger så man hittar något som passar. Ni hittar det här:http://www.charlies.nu/.
 

Fixat

Nu är stallet mockat och hästarna står inne och mumsar på sitt hö. Nu ska jag fixa lite på datan och sen ska jag ner och titta på någon film eller nått. Dagen idag ha vell varit en vanlig dag inte gjort så mycket. Slänger in ett inlägg till senare.

Mat

Nu skulle vi upp till farmor och äta middag min frabror och hans tjej skulle också vara där.
 

Go´morgon

Godmorgon på er. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Nej, men det blir vell rida en sväng, mocka stallet och blogga en vanlig dag allså. Det var inte så länge sen jag vaknade så jag har inte jätte mycket att blogga om. Tänkte i alla fall gå ner och äta frukost nuså bloggar mer sen.

Love ya

Kolllade in en sväng på bloggen nu så här på kvällen och såg då att jag hade 23 unika, 109 sidvisningar och 5 kommenterer . Fortsätt så <3 <3 <3.

Nyår

Så grymt kul att vara tjej på nyår!!!! Klicka på grejerna så kommer ni till min lovebasket.
Nyår
 

Kul

Hade värkligen super kul förut när vi tolkade! Hästarna verkade tycka att det var licka kul som vanligt Nelly sprang så man höll på att flyga av i fart vinden Calis busade Daniella busade i hagen tolkade ju för förrsta gången med Coccos och när vi tolkade med Coccos  verkade han värkligen tycka det var kul  och sen när vi tog Nelly istället busade han och Daniella tillsamans i hagen. julia och Sofie tog massor med kort som hon skulle skicka och pappa filmade lite så tänkte att jag ska klippa ihop lite och lägga lite vanligt i ett inlägg så ni kommer antagligen få se på massa bilder och filmer sen eller imorgon. Kör en av julias fina natur bilder nu, släpper inga bilder här fören sen.
 

Tolka

Ska tolka med Julia, Sofie, hennes lilleborsa, och kanske Oscar. För er som inte vet va tolka är man åker pulka/skidor efter hästarna dom brukar också tycka att det är skit kul!!! Kanske kommer upp en film på det sen men vi får se. iii det är värkligen grymt kul att tolka här kommer bilder på när vi har tolkat andra år.

Julisar

Nu har jag fått ina julklappar fick Tyras bok från blogg till buissnes av mamma, chaps och hästgodis av Sofie och en dounut av Julia så hon får komma hit och sätta upp mintt hår någon dag...Fick men julklappar men vill inte skriva alla här... Tog precis in ponnysarna också Coccos skulle vell ha lite kul så här på julafton så han galopperade ut ut hagen och när jag fick ner honom i skritt så firtsatte han tramsa och sen försökte han gå in i Nellys box i stället för sin egen, bus häst. Men han är ju bara 6 år så lite bus får han vell göra. Här har ni ju bild på busen.
 

Kalleanka

Nu har vi tittat på Kalleanka om en stund blire julklappar och sen julmat, igen. Mamma och pappa fixade det mästa av julmaten igår kväll.
Hästarna får inga julklappar iår dom får nöja sig med godis (som jag tror dom är mer nöjda med) dom får ju saker endå så det spelar ju ingen roll vilken dag dom får grejer, Right? Här får ni några julbilder på nelly från förra Julen också.

Godmorgon typ

Ja, godmorgon eller ja nästan morgon i alla fall Vi ska till grannarna sen och äta julmat sen hem och titta på       kalleanka och efter det vet jag inte riktigt vi får väll se antagligen inte den bästa updaten idag men men. Lovade ju bilder på hur julpyntet såg ut... Kan ju säga att det inte ser likadant ut idag...
 
 
 
 
 
 

Snart JUL

Nu har jag bakat snickers och jag och Sofie har julpyntat stallet, Kommer bilder på pyntningen imorgon.

LOL

Tittade precis på filmen lol. Den var riktigt grym tycker ni borde se den!!!

23

23 december idag då, Imorgon julafton. Kul, vet inte tiktigt vad jag ska skriva mer och det kjag redan har skrivit hoppas jag att ni redan visste...Så rätt så onödigt inlägg...Men söt bild på Cala ialla fall!
 

Hemma

Nu är jag hemma från ridskolan, kommer inte fortsätta till våren då jag vill satsa på mna egna hästar mer. Nu ska jag ner och äta sen blire kanske afären och efter det mys framför tv:n med en bra film.

Dagen

Var ju på torp med Julia förut fick hadlat en tröja till julafton och sista julklappen. Efter torp blev det ridhuset med Sofie, vi hoppade. Jag var nära på att ramla av tre gånger, 2 gånger när Cala svängde jätte snävt efter hindret och en gång på ett 90 hinder när hon hoppade långt innan hindret och högt över.
Nu är granen fixad också.

Torp, igen

Mamma och Oscar var och hämtade en julgran i morse, så nu är de klart. Ska med Julia till torp sen har några julklappar kvara  att handla med annars är ja klar.
 

END OF WORLD

21 december 2012 i dag, dagen då jorden enligt vissa går under. Tror inte på det men kul att blogga om...
 

färgstark tävlingsoutfit häst

Efter som att jag gjorde en på ryttare så får jag vell göra en på häst men kör andra färger den här gången. Kör ett par biligare och ett par dyrare.
Dom benskydden utan bakskydd till, det finns bakskydd på hööks hemsida.
Benskydd
Hooks.se                                                                Queensridsport.se
Schabrak
Hooks.se                                                        Qoeensridsport.se
Huva
Hooks.se                                                                         Horsemeup.se
Täcke
Horze.se                                                                           Horsemeup.se
Transportskydd
Hooks.se                                                      Charlies.nu
Grimma
Hooks.se                                                                Charlies.se
 

:)

Tänkte att jag skulle lägga upp lite mer grejer i några inlägg som passar till varandra.
 
Detta schabraket är ju bara grymt snyggt. Passar till både svart och brunt och lätt att kombinera med andra saker.
Och så finns det i både vitt och blått.
Gillar luvan också så fint och det passar ju vilken färg hästen än har. Vet inte om den finns i vitt.
Benlindorna är ju också grymt snygga gillar guld detaljerna i alla gerjerna och efter som att det är samma Collection passar det ju tillsammans.
Allt finns att köpa här: http://www.chevalridsport.se/sv/
 

Julklappar

 
Då var nästan alla julklappar inhandlade, han inte alla. Men ska ju med Julia i morgon :)
 

Torp

Nu blire mot torp och julklapps handla.
 

Die young

Let´s make the most of the night like we´re gonna die young
 

Hemma

Nu är jag hemma igen, kunde inte vara hos Alice så länge. Men nu är det äntligen LOV!!!!!!
Rästen av veckan blir något sånt här:
  • Torsdag - Torp
  • Fredag - Torp med Julia
  • Lördag - Kanske julpynta i stallet
  • Söndag - Njuta av att det är jullov <3

 


Julavslutning

Efter en termin i skolan är min första termin på K-mark äntligen slut, "bara" 8 terminer kvar...
Får mina första betyg idag, kul. Dagen kommer seut så här: Vi ska göra något i idrottshallen efter det ska vi träffa i klassen och se på film, Scary movie efter det lunch sen tror jag vi ska se klart på filmen och efter det....JULOV
Elin och Daniella
 

Ridhuset.

Red i ridhuset med Sofie idag. Kul. Imorgon ska jag kanske med några kompisar vet inte om jag kan än, men jag får se.
 

Slut

Bara Julavslutningen kvar den här terminen, gött.

Last

Sista dagen innan julavslutingen, Äntligen. Chill dagen idag se ut typ såhär:
 
Bild
SO
Spanska
Lunch
Matte
NO- film, Lejonkungen
Idrott
 
Dagen igår var dock bättre:
 
Sv- Film, Shreck
NO-Film, Lejonkungen
Spanska
Lunch 
Svenska- Svenska "lek"
SO
Elevensval- Syslöjd
Rebecca och Piccollo

Lussehoppet

Här kommer bilder från förra veckan. Hade ju inte med Julia så blev bara bilder med rosetterna men men. Det var kallt ska ni veta. Hade det nya täcket på då så det kan ni ju se här.
 
 

Hovar

Nu har Coccos fått broddar och Cala har fått nya skor med snösulor, så nu ska vi rida till ridhuset utan att slå ihjäl oss ;) Och så får vi vell hoppas på lite mer snå så vi kan tolka...
 

Ziro

Jag är med och tävlar på ziro.blogg.se tycker föresten att ni ska kolla in bra blogg :)

Street

Lite mer kläder.
Street
 

Måndag

Då vare måndag. Måndag+2 dagar = ehmm... 3 dagar tror jag?
 

Starrider

Har ni sett Tyras nya kollektion? Hiss från mig ialla fall så snygga grejer. Coola saker som den rosa kavajen till stilrena grejer som det blå schabraket. Tycker absolut att ni ska kolla in kan lova att ni hittar något som ni gillar!!!
Klicka http://www.starrider.se/ för att komma till Kollektionen.
Här kan jultomten handla, hoppas jultomten läser. min blogg...

Kavaj

Så, hämtade min nya kavaj i går en mörkblå John Whitaker, älskar den.

Shetan

Tittade pricis på svarta hingstens återkommst. Den var riktigt bra.

Julbord

var på julbord för en stund sedan, gott!!!

 


Godmorgon

Ja, gomorgon på er alla blogg läsare. Nu ska jag ut och ta lite bilder tänkte jag.
 

Sorry

Har inte hunit blogga idag, förlåt. Hämtade min nya kavaj förut, Woopa. Ska försöka hinna ta bilder på den i morgon. Säger inget mer om den i får se imorgon. Snöade massor i natt men nu har det självkart börjat regna... Längtar till SOMMAREN!!!!
 

Ridhuset

Re till ridhuset med Sofie Julia Coccos Nelly och Cala. Tränade på att byta galopp över bockar Sofie skulle träna det på Coccos så jag tränade med Nelly också och Julia tränade lydnad med Cala. Alla hästar va riktigt duktiga idag!!!
 

Song

Som vanligt på fredagar.
 

Fredag

Då var det äntligen fredag igen.

Nelly

Red en barbacka tur i skogen på Nelly förut och Sofie var i ridhuste med Coccos. I morgon blir det ridhuset. Tror Julia också ska med :)
 

Sista lektionen

är svenska/IT
 

Lucia

 
Då vare Lucia idag dårå. Ska ha första lektionen 10 tror jag. Inan det ska vi äta Lusekatter och peppeakakor eller något.
 

12/12-12

12/12-12 antagligen sista gången vi kommer vara med om att månad dag och år är samma siffra.
 

emåt

Nu ska jag hem igen ska greja med lite hiss/diss som jag kan skläppa någon dag tänkte jag. How does that sound?
 

Onsdag

 
Då var det onsdag och tre dagar kvar till helj. Dagen börjar med idrott.
 

Hemåt

 
Nu ska jag hem ska kanske rida med Sofie i ridhuset sen.
 

Vinter

Nu på vintern vill man ju ha varnma och gossiga kläder här kommer några som jag gillade. klicka på bilderna så kommer ni till produkterna.
Vinter
 

Så grymm

Efter som att det är jul och det är fan inte till låtet att dricka något annat än julmust på jul.
 

Måndag

Ja då var det måndag igen men jag får vell trösta mig med att det bara är en och en halv vecka kvar i skolan.
 

Hemma

 
Då var man hemma igen. efter att nästan ha sprungit ner parkerings vakterna och skenat 5 varv runt framhoppningen så gjorde vi 2 felfria rundor. Så det gick ju bra, right? Haha jo han var snäll när vi hoppade :)
 

Hemma

Då var man hemma igen. efter att nästan ha sprungit ner parkerings vakterna och skenat 5 varv runt framhoppningen så gjorde vi 2 felfria rundor. Så det gick ju bra, right? Haha jo han var snäll när vi hoppade :)

Clearround

Idag blire en clearround med Coccos i munkedal Hoppar 60 & 70

Dagen

Var på ridskolan förut och i kväll ska vi till grannen.
 
 

Ridhuset

Red till ridhustet förut med Sofie. Var så kallt att jag fick gå hem för att inte frysa ihjäl, haha

Song

Har ju sagt att det kommer en låt som jag gillar varje vecka tyckte fredag när jag har musik i skolan passade bra.
 
 

No

Då vare No 1 timme andra lektionen. Jag sa att dagen kunde bli bättre har dock inte blivit det än...
 

Matte

 
Matte 55 min första lektionen kan dagen bli bättre? svar: japp

Tränade

Var på Jannike träning förut. Coccos var fin, lille killen. Jannike red honom halva passet tycker det är bra för han blir super fin efter att hon har ridit :) nu står hästarna i stallet.
 

Snow

Nu ligger snön över munkedal, kanske kan tolka till helgen???

Vare dags för skola igen.
 
 
 

A live

De där idrotts passet överlevde jag ja. Nu blire 75min So. sen hem till hästarna.
 

Idrott

 
Japp, dubbel idrotts pass nästa. Och fotboll dess utom kan dagen bli bättre? Svar:Ja.
 

Now

Nu blire ut och mocka och sen ska jag till uddevalla tror jag.

Nytt

Varje fredag tänkte jag att jag skulle lägga upp en låt som jag gillar. Och så ska jag lägga upp lite kläder en gång i veckan som jag gillar och köra en hiss/diss. Vad tror ni om det???

Morgon

Då var det tisdag igen. Igår bara till halv 2 idag.
 

mys

Blir ingen ridning i dag är ju skit kallt ute. Ska krypa upp i soffan och titta på en film.
 

Song

Detta är en låt som jag gillar, lyssna på texten. tog med text i stället för musik video den här gången för texten.
 

Måndag

 
Tränade ju igår så det blir ju ingen träning i dag så inget att se fram i mot den här måndagen.
 

Hiss

Den här västen är en klar HISS tycker den är super snygg. Varm och go nu när det är is kallt ute. Funkar ju vart man än rider om man rider ut eller rider en träning. Och färgen är ju super cool!!! Ja en Hiss från mig i alla fall. Västen är från Kingsland och ni kan köpa den här: http://queenswebshop.noxshop.se/?category_id=59&item_id=
218
 

Jul

 
Tränade för Jannike förut tränade avstånd på små hinder Jannike red Coccos halva tiden det var kul att känna skilnaden på när hon hade ridit Coccos. Nu har jag fixat peppeakaks hus och nu blire baka peppar kakor.
 

Träning

Idag blire Jannike träning vet inte vad vi ska träna på än med det ska bli kul. Ska träna med Coccos. Rästen av veckan med han blir typ så här kanske ändrar lite.
Mån: Uteritt i skogen
Tis:   Ut någonstans
Ons: Vila
Tor:  Dressyr i ridhuset
Fre:  Ridhuset
Lör:  Longera eller vila
Sön: Clear round i munkedal.
 
 

Då var man hemma igen.Hoppade på ridskolan idag, red hästen som hoppar rakt upp och rakt ner och väldigt högt över hindrena. men det är kul Ska ner och äta nu tänkte jag.

Ridskolan

Nu blire ridskolan efter det ska jag ut och rida med Sofie får se om Julia följer med :)

RSS 2.0